vrijdag 6 januari 2012

Welke schoolklas gaat aan de slag met lesmateriaal over Bangladesh en verdient daarmee direct 1,000 euro voor een school in Dhaka?

Go For Youth wil het nieuwe jaar goed beginnen en daagt een Nederlandse schoolklas uit om in actie te komen voor Bangladesh. Over dit land in Zuid-Oost-Azie heeft Go For Youth lesmateriaal ontwikkeld voor gebruik in de klas. Via het lesmateriaal kom je meer te weten over het land en over een schoolproject in de hoofdstad Dhaka.

Het lesmateriaal loopt uit op een actie(dag) waarin de leerlingen aan de slag gaan om geld op te halen voor de scholieren in Dhaka. Go For Youth heeft sinds 2009 contacten opgebouwd met een kleinschalig netwerk van scholen in Dhaka, zodat structureel steun gegeven kan worden aan het onderwijs daar.

Voor de eerste schoolklas die zich aanmeldt draagt Go For Youth - als extra stimulans om aan de slag te gaan met het project - zorg voor de eerste 1,000 euro aan sponsorgeld. Alles wat de leerlingen daarbovenop weten binnen te halen wordt aan dit bedrag toegevoegd en het eindbedrag wordt in april dit jaar overhandigd aan de scholen in Bangladesh.

Welke klas gaat hiermee aan de slag? Geef je snel op via info@goforyouth.org en wij zorgen ervoor dat het lesmateriaal bij jullie terecht komt.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten