woensdag 21 november 2012

Wat doet Go For Youth?

Go For Youth draagt jongeren - dichtbij en ver weg - een warm hart toe. Daarom bieden we financiële ondersteuning aan ontwikkelingsprojecten waar jongeren een hoofdrol in spelen. Ook creëren we bewustwording bij jongeren in Nederland, en delen we op allerlei manieren interculturele kennis met hen.

Op dit moment heeft Go For Youth nauwe banden met uiteenlopende concrete projecten overzee, zoals een basisschool voor blinde meisjes in Bangladesh, een middelbare school in Tsjaad en een ambachtsschool voor gehandicapte jongeren in Shanghai. De jongeren die deel uitmaken van de betreffende projecten proberen we op een betrokken en gelijkwaardige manier te steunen.

Go For Youth is er ook voor jongeren in Nederland, wanneer zij voor kortere of langere tijd ontwikkelingswerk willen gaan doen, in een groep of individueel. Zij kunnen op hulp van Go For Youth rekenen als zij zich gaan voorbereiden op dit spannende avontuur. Bijvoorbeeld op het gebied van fondswerving, pr en interculturele communicatie. Daarnaast biedt de stichting, al sinds de oprichting in 2007, lesmateriaal aan dat ontwikkelingshulp in de klas brengt. Zodat Nederlandse jongeren de leefwereld van hun leeftijdsgenoten in een ander land kunnen zien en ervaren.

Go For Youth knoopt werelden aan elkaar. Deel je onze passie en ben je geïnteresseerd in hoe je de stichting financieel zou kunnen ondersteunen? Ga je binnenkort naar het buitenland om ontwikkelingswerk te doen en ben je op zoek naar support? Of ben je werkzaam in het onderwijs en wil je daarom meer weten over het lesmateriaal van Go For Youth? Neem gerust contact met ons op via info@goforyouth.org



Geen opmerkingen:

Een reactie posten